Redactie, ‘DE MEERWAARDE VAN INTIMITEIT TUSSEN VADER EN ZOON’, https://www.vadervisie.nl/de-meerwaarde-van-intimiteit-tussen-vader-en-zoon/, Vader Visie (1 MEI 2019)

Op deze manier contact met mijn zoon heb ik altijd voor me gezien toen ik wist dat ik vader werd. Ik wilde hem meegeven waar ik als kind naar verlangde: intiem fysiek contact met mijn vader. (…) Waar ik mijn zoon met gemak een kus geef, grapte mijn vader eerder over een kusje geven dan dat hij ervoor openstond. Ik kan het nu nog voelen hoe me dat raakte. (…) Waar fysiek contact met een vrouw mij eerder opwindt, ontspan ik bij een man. Ik kom thuis in mezelf en in de wereld van mannen. (…) Het thuiskomen in mezelf, en in de wereld van mannen, is wat ik mijn zoon mee wil geven, omdat ik weet dat dat hem ondersteunt om vanuit vertrouwen in zichzelf, en de mensen dicht bij hem, in het leven te staan.