De tentoonstelling ‘Dynamisch organische beelden van Jan Pijpker’ is uitgesteld tot na de coronacrisis. De expositie zou in de komende maand voor enkele dagen op het adres Eemstraat 7 in Utrecht worden gehouden. Het is erg jammer maar ook belangrijk dat veel mensen van de ruimtelijke werken van de bijzondere beeldhouwer kunnen genieten, zo vindt Het Hapsis Huis.

De eerstvolgende activiteit is een informatiemiddag over haptonomie op zondag 13 december onder de titel ‘Beter door voelen’. Voor belangstellenden is het nodig om zich voor die activiteit op te geven. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 december begroet Het Hapsis Huis fijnschilderes Madelonne Tegelaar met haar tentoonstelling ‘de Verbinding’. In maart volgend jaar maakt muziekproducent Bouke Hennipman enkele dagen zijn opwachting met zijn muziektentoonstelling onder de naam ‘Kracht van contact’.

Interviews met Madelonne Tegelaar en Bouke Hennipman zijn te beluisteren op Het Hapsis Huis radio. Maar ook leest schilderes en vertelster Saskia Versaan bijzondere verhalen op de radio voor. Acteur Jörgen Scholtens gaat in een uitgebreid gesprek in op de rol van het lichaam bij acteren. Ook geeft Het Hapsis Huis radio aandacht aan het belang van aanraken.

Het Hapsis Huis is een cultuurhuis op het snijvlak van haptonomie, kunsten en filosofie. Alle informatie over activiteiten van Het Hapsis Huis is op internet te vinden via https://hethapsishuis.nl. Daar is ook internetradio Het Hapsis Huis radio te beluisteren.