hapsishuis-logo-schermafbeelding 2019-04-23 om 19.51.09-1

De beeldententoonstelling van Jan Pijpker deze maand in Het Hapsis Huis is door de coronacrisis verplaatst. De tentoonstelling ‘Dynamisch organische beelden van Jan Pijpker’ zal in plaats van eind deze maand worden gehouden op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020 in Het Hapsis Huis aan Eemstraat 7 in Utrecht. De expositie is die dagen te bezoeken van 13:00 uur tot 17:00 uur. De toegang tot de tentoonstelling is gratis.

In Het Hapsis Huis worden spoedig weer evenementen verwacht. Begin mei exposeert fijnschilderes Madelonne Tegelaar onder de titel ‘de Verbinding’. In augustus vindt een muziekvoorstelling van Bouke Hennipman plaats onder de naam ‘Kracht van contact’ die daarna ook te zien zal zijn in Het Huis van Betekenis gelegen aan het Lauwerecht 10. Later volgen in Het Hapsis Huis exposities van Barst! Keramiek (Frank van Os) en schilderes Saskia Versaan.

Het Hapsis Huis is een cultuurhuis voor haptonomie en benaderingen die ermee te maken hebben. Met het cultuurhuis wil Stichting Hapsis Utrecht de haptonomie onder de aandacht brengen van breder publiek. Zo wordt communicatie gevoed waarmee educatie en onderzoek gestimuleerd worden voor nog betere, vernieuwende inhoud en bredere toepassing van haptonomie. Alle informatie over activiteiten van Het Hapsis Huis is op internet te vinden via https://hapsis.blog/.