Tessa Brik, ‘Hoe haptotherapie mij heeft geholpen bij het herstellen van mijn burn-out’, https://herhealth.nl/hoe-haptotherapie-mij-heeft-geholpen-bij-het-herstellen-van-mijn-burn-out, Herhealth.nl (16 mei 2018)

Rome is ook niet in één dag gebouwd

In de notendop leer ik door haptotherapie weer te voelen, sta ik mezelf toe om signalen op te pikken en deze op de juiste manier te interpreteren. Het is nog even goed oefenen hoe ik daar dan vervolgens mee om moet gaan maar HEY, Rome is ook niet in één dag gebouwd toch? (…) Wat ik fijn vind, is dat ik concrete tips en handvatten krijg om beter met bepaalde dingen om te kunnen gaan. (…) Door haptonomie leer ik uit mijn hoofd te stappen en in mijn eigen lijf te dalen. Het zal ook geen verassing zijn dat mijn benen en voeten momenteel het meest worden aangepakt. (…) De eerste keer bij de haptonoom had ik mijn spanningsballon gezellig meegenomen. Op mijn buik op de bank liggen was bijna niet vol te houden. (…) Ik kan je vertellen dat voelen lastig is. Nee maar echt.